Eindhovense eenchipradar verder onder Waalwijkse vleugels

August 17, 2018 - 1:24 PM
0 Comments

Senz2 ontfermt zich over het failliete Omniradar. Het Waalwijkse bedrijf gebruikt de Eindhovense eenchipradar in zijn niveaumeters en om de levering zeker te stellen, trekt het de ontwikkeling naar zich toe.

Het eind juni failliet verklaarde Omniradar heeft een doorstart gemaakt. Senz2 uit Waalwijk heeft zich ontfermd over de Eindhovense eenchipradar en het vijfkoppige ontwikkelteam, en zet de activiteiten voort als een apart bedrijf onder de oude, vertrouwde naam. De nieuwe eigenaar denkt het kwalificatieproces van de chip snel te kunnen afronden en de productie en levering spoedig te kunnen hervatten. ‘Binnen twee maanden rollen de eerste exemplaren van de band bij NXP’, verwacht Peter Hiemstra, ceo van Senz2 en nu ook van Omniradar.

Link naar artikel in Bits&Chips.

Revert to Web View
Next Post Previous Post

Comments are closed.